sunnuntai 9. elokuuta 2015

Elokuun Lukumaraton ja lyhykäisiä kuulumisia
Hellurei. Pientä hiljaiseloa ja laiskuutta on taas ollut havaittavissa täällä, mutten kertakaikkiaan ole pystynyt omistautumaan kirjoille ( muuten kuin ostamalla pari ) viimeisen viikon aikana, sillä olen ollut reivaamassa päättömästi Weekend Festivaleilla kuluneen viikonlopun. Olen tainnut muutamaan kertaan mainita rakastavani instrumentaalista elokuvamusiikkia, mutta siihen vastapainoksi olen ollut jo kauan päättömästi hullaantunut ja hukkunut EDM:ään eli elektroniseen tanssimusiikkiin. Tuntuu niin oudolta sanoa tämä kirjablogissa. Kuitenkin, olen nyt pakahtua onnesta, sillä olen nähnyt suuren jumaloinnin kohteeni AVICII:n omin silmin. Ja se oli uskomatonta.

Festaroinnistani ja paljolti muustakin elämästäni löytyy materiaalia instagramista, minusta on tullut sen suhteen ihan superaktiivinen. Nimimerkki on blogiin liittyvästi stovryer.


Tämän postauksen pointti ei kuitenkaan ollut iki-ihana AVICII tai festarit, vaan Blogistanian elokuun lukumaraton.

Kesän toinen lukuputki järjestetään siis 15.8 joka on ensi viikon lauantai ja emäntänä tällä kertaa toimii Oksan hyllyltä -blogi. Vaikka edellisen maratoonailun jälkivaikutukset näkyvät yhä ( en ole vieläkään saanut arvoita aikaiseksi... ), olen ehdottomasti tälläkin kertaa tässä hulinassa mukana. Nyt kun tiedän mitä on luvassa, aion haastaa itseni ja tavoitella ehkä vielä hiukkasen korkeampaa sivumäärää, sekä tälläkertaa myös lukea oikeasti hyviä kirjoja... Mukaan voi ilmoittautua edeltävästä Oksan hyllyltä -blogin linkistä.

Tällä kerralla voisin myös ehkä yrittää olla vielä hiukan aktiivisempi urakkani päivittelyssä, tuntui välillä vähän unohtuvan.

Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee taas mukaan tähän päättömään rupeamaan - mitä useampi lukija, sitä hauskempaa.
Palaillaan siis viimeistään maratonin päivittyvän postauksen parissa, nyt aion purkaa koulun alun ahdistusta järjestämälläni kirjahyllyni värijärjestykseen, se kun tuntuu olevan nyt muodissa ja näyttääkin kivalta.

x Innarina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti