perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kolmen kirjan haaste

Täällä ollaan taas ! Istun tällä hetkellä auton takapenkillä matkalla kotia kohti Lappeenrantaan ja nautin sydämeni kyllyydestä toimivasta internetyhteydestä ( onko se taas yhdyssana - olen toivoton näissä... ). Olin ennen Kreikan matkaa erittäin toiveikas lukusuunnitelmani ja bloggauksen suhteen. Loppupeleissä hotellimme WiFi oli niin säälittävän surkea, että pääsin sosialisoitumaan puhelimellani vain iltaisin muutaman minuutin, mikä tarkoitti pikaisia päivityksiä Instagramiin, Twitteriin ja Goodreadsiin. Yhdeksän kirjan kasasta viikossa tuli luettua neljä ja puoli, mutta niihin palaan varmasti myöhemmin.

Minutkin on haastettu näköjään todella monessa blogissa ( en ole päässyt bloggeriinkaan viikkoon... ) kiertäneeseen Kolmen kirjan haasteeseen, jossa tarkoitus on listata kolme kirjaa blogiajoilta, jotka mielellään lukisi uudestaan. Kiitos vain Wilma Kirjakaapissa-blogista haasteesta !

Olen pitänyt blogiani vasta muutaman kuukauden, joten haaste on hiukan hankala...:D En ehkä haluaisi lukea yhtäkään blogiaikani kirjaa uudestaan vielä, mutta valitsin nyt ne kolme, jotka 100% varmuudella tiedän lukevani taas pian ( vaikka pian olisi tässä tapauksessa vaikka vuodenkin kuluttua ).

1. Kerstin Gier - Rubiininpuna 


Olisin itseasiassa voinut täyttää tämän haasteen kaikilla kolmella sarjan osalla, mutta se olisi tuntunut epäreilulta ;D

Rubiininpunan lukaisin kesäkuun alusta ja se olikin räjähtävä lähtölaukaus Rakkaus ei katso aikaa-fanitukselleni. Luin koko sarjan muutamassa päivässä ja kaikki saivat ehdottomasti arvion 5/5.

Yhä Gwendolynin ja Gideonin kommellusten muistelu saa hymyn huulille ja vaikka tämän lukemisesta on kulunut vain noin kaksi kuukautta, voisin jopa tarttua sarjaan uudestaan. Tällä hetkellä TBR-hylly tosin pursuilee lukemattomia kirjoja, joten jätetään ihana aikamatkailu odottamaan oikeaa hetkeä.

" Pidän Kerstinin kerronnasta niin paljon, hän todella koukuttaa lukijansa. "



2. Veronica Rossi - Paljaan taivaan alla

En ole vieläkään blogannut tästä, vaikka luin tämän lukumaratonin aikana kesäkuun puolella... Siksi en ole ihan varma  saako tämän lukea mukaan, mutta olen tähänmennessä poikennut hieman kaikista muistakin säännöistä.

Paljaan taivaan alla valikoitui toiseksi uudelleenluettavaksi, vaikka en toista tai kolmatta osaa ole läpi kahlannut.

Taas hiukan uudenlainen dystopia, niin ihania henkilöhahmoja ja kaunista kerrontaa. 

En edes oikeastaan osaa kertoa tästä enempää, hävettää etten a) ole kirjoittanut ajatuksiani tästä blogiin ja b) ole käynyt lainaamassa seuraavia osia ja lukenut niitä. Äh.

Arvioksi Goodreadsiin sai kuitenkin muistaakseni 5/5.





3. Maggie Stiefvater - Viettelys

Viimeisenä blogissani pyörineistä kirjoista mukaan pääsee niin ikään täydet 5/5 saanut Viettelys. 

Cole ja Isabel jaksavat valloittaa ja naurattaa, eikä tämä tunnu vielä mitenkään loppuunkulutetulta sarjalta kohdallani, varsinkin kun Ikuisuus on edelleen kesken. 

Ensimmäinen lukukerta on kuitenkin yhä niin tuoreessa muistissa, etten varmasti nauttisi kovinkaan paljoa, jos joutuisin tähän tarttumaan nyt. Siksi myös Stiefvaterin ihmissudet saavat odottaa hetkeään, se varmasti tulee vielä.





Sitten se vaikein osuus - kenet minä nyt haastan ? Bloggerin etusivua selanneena tuntuu, että jokainen seuraamani kirjablogi on tämän haasteen jo tehnyt, joten tässä tulee:

Jos joku ei ole tätä haastetta vielä kohdalleen saanut ja haluaisi kovasti listata omat kirjansa - tee se ihmeessä ! Haastan siis jokaisen, joka tämän haasteen haluaa tehdä.

X Innarina, joka on pitkästä aikaa ruskea ( ja poltti päänahkansa, rintakehänsä ja takareitensä... )

2 kommenttia:

  1. Paljaan taivaan alla on todellakin niin <3 Ehdottomasti lempikirjojani ja lopputrilogiakin on loistava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vain vieläkään voi käsittää miksen ole saanut sarjan suhteen mitään aikaiseksi... Ensimmäisen kirjan perusteella uskon todella, että kaksi seuraavaakin ovat ihania <3

      Poista