Stovryer ?

STORYTIME IS OVER
( blogini nimi on oikeastaan aika nurinkurinen, mutta se kuulosti minusta hyvältä )

Tämän sivuston sisältö pyörii lähinnä kirjojen, lukemisen, näihin kirjoihin pohjautuvien elokuvien ja niiden katsomisen ympärillä. Jos oikein innostun, saattaa sekaan päätyä myös välähdyksiä muusta elämästä ( köh niin mistä Ella, et omista sellaista ? ) ja muista vähän pienemmistä intohimoista kuten piirtämisestä.

Kirjoittaminen itsessään on myös iso intohimo, mutta tuntuu takkuavan aina kun yritän jotain isompaa saada aikaiseksi. Saatan siis tänne välillä julkaista myös omia tuherruksiani ja kommentointi niihin on erittäin suotavaa.

Tässä välissä on ikävä kyllä myönnettävä, että aika monien muidenkin teinityttöjen tapaan olen hulluna sci-fiin, fantasiaan, dystopioihin ja romantiikkaan. Ihan kuin se nyt yllättäisi ketään. Yritän kuitenkin tässä kuluvien elinvuosieni aikana laajentaa lukumieltymyksiäni ja tutustua myös muiden genrejen kirjoihin.Olen Lappeenrantalainen lukiota käyvä tyttö, nimeltäni Ella. ( Käytän kuitenkin somessa nimimerkkiä stovryer, joka on blogini nimestä väännetty... )
Syntymävuosi on 1998 ja siitä varmaan osaat ikäni laskea ( en jaksa sitä kokoajan olla päivittämässä, vuodet kun kuluvat niin nopeasti. )
Ikäni piikkiin voin kenties pistää sen, että lukemieni kirjojen määrä on sinäänsä vielä vähäinen ja opiskelujen takia tahti välillä hitaanlainen. Koulujen lomat ovat siis kaltaisilleni parasta aikaa. Varsinkin joululoma, jolloin kavereille voi sanoa kylmyyden tekosyyksi vaikka todellisuudessa vieressä odottaa itseäni korkeampi pino kirjaston aarteita.

Juoksen mahdollisuuksieni mukaan uutuuksien perässä, pyrin lukemaan kaikki " isot jutut " ja löytämään uusia kirjoja sillä tahdilla kuin vain ehdin.
Lähimmän kirjaston olematon kokoelma alkaa olla kaluttu, mutta sinnekin satunnaisesti ilmestyy uusia lupailevia yksilöitä.

Kuvailisin itseäni myös keräilijäksi, suosikeista täyttyvä kirjahylly lämmittää sydäntä erittäin paljon. Keskustan antikvariaatti ja kirjakaupan alennusmyynnit ovat siis nykyään parhaita ystäviäni.

Elokuvat ovat kirjojen ohella toinen iso juttu. Ensi-illat on niitä mistä minut löytää ja musiikkimakuni keskipisteessä on elokuvasoundtrackit.

Muuta harrastushistoriaakin toki löytyy, takana on keväällä 2015 päättynyt kymmenen vuoden mittainen ura muodostelmaluistelijana, muutama vuosi ratsastuksen parissa, lapsuuden urheilukerhoa yms.
Tällä hetkellä urheilen poikamaisesti ajamalla maastopyörää ja valmennan seuramme luistelukoulua. Suomi on oikeastaan maailman paras maa muodostelmaluistelussa ja laji on minulle erittäin rakas. Muutamia ystäviänikin luistelee pääkaupunkiseudun huippujoukkueissa ja muutenkin seuraan kisoja intohimoisesti, joten kisakauden ajan kyttään livestreameja kisoista nenä kiinni ruudussa ja twiittaan aiheesta todella paljon.

Ja koska keksin aiemmin tämän omasta mielestäni hauskan jutun, on se pakko laittaa tähän elämänkertani loppuun;

Vaikka en mielestäni täysin sosiaalisesti kyvytön olekaan, suunnittelen vakaata tulevaisuutta kissojen ja kirjojen ympäröimänä.

( oikeasti haluan yliopistoon opiskelemaan biologiaa )

Hullu kissanainen kiittää. 


Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti