keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Liekehtivä pikari putosi tiskialtaaseen

Hellurei !
Koen pientä ahdistusta, sillä edellisestä postailustani on kulunut jo kokonainen viikko. Kuluneet seitsemän päivää ovat olleet kyllä lukemisen kannalta varsin hyvät - olen lukenut satoja sivuja. Kaikki ovat vain sattuneet olemaan eri kirjoista, joten ei ole ollut aihetta purkaa ajatuksia minkään suhteen, mikä on harmittanut aivan valtavasti.

Kävin kuitenkin eilen taas sekä Sumassa, että Suomalaisessa, joten olen kantanut kotiin kassin täydeltä kirjoja pilkkahintaan. Omasta hyllystäni löytyvät nyt siis niin Viettelys kuin Rubiininpunakin, samoin kuin Von Ziegesarin Gossip Girl sarjan neljäs osa Koska olen sen arvoinen, Suzanne Collinsin Ylismaan Gregor, Ally Condien Perillä ( Jee, sarjani on nyt täysi ! ) ja lopuksi suureksi ilokseni Rowlingia; sekä Harry Potter-keräilyni aloittava Liekehtivä Pikari, että myös Rowlingin kaukana velhoista oleva Paikka vapaana.

Tämän rupeaman seurauksena kirjakaappini alkoi narahdella liitoksistaan ja naureskelin itsekseni kovin, kun survoin kolmen hyllyn kirjat kahdelle hyllylle tetris-pelin tavoin. Pystypinoihin kun saa tungettua neljäkin kirjaa enemmän kuin jos vaakasuuntaan laittaisi... Kaipailen todella Ikeasta muutamaa ( siis varmaan viittä, jos kerran näin nopeasti täyttyy ) seinähyllyä, jotta saan muruseni kaapin varjoista seinälle normaalisti riviin esille ja jonkinlaiseen loogiseen järjestykseen myös! ( Ja kyllä, omistan todella kaikki Fsog:t ja koko ilmestyneen Twilight-sarjan...) Kaikenlisäksi muutama kirjoistani on lainassa kaverillani, joten ne eivät kai enää edes mahdu kaappiini, kun saan ne joskus takaisin.Otsikko ei muuten ollut mikään vitsi. Olin tänään niin tohkeissani päästessäni pitkästä aikaa lukemaan Potteria, etten malttanut päästää kirjasta irti edes pyykkiä laittaessani. Ja niin se sitten todella lipsahti kädestäni ja putosi suoraan tiskialtaaseen, jossa juuri sinne kuivausrummusta tyhjentämäni lauhdevedet majailivat. Voinette kuvitella ilmeeni, kun syöksyin pelastamaan Harrya ja kumppaneita veden vallasta. Onnekseni nide oli siis oma ja Sumasta ostettu - se suoraan sanottuna oikeastaan oli näyttänytkin kylpyjä saaneelta, joten tuskin yksi kerta mitään enää haittaa...köh. Jatkossa on kyllä oltava varovaisempi, mutta en vain malttanut laskea sitä kotitöidenkään ajaksi käsistäni.

Kirjaneidolta bongasin muuten juuri äsken tämän. Se on siis Hyllytontun höpinöitä- blogin emännöimä ( ja jo viidettä kertaa järjestettävä - ajatella ), 26.6 suoritettava Blogistanian kesälukumaraton, ihan mahtavaa ! Olen todellakin mukana ja toivon saavani useammankin teoksen loppuun tuon 24 tunnin aikana. Mukaan voi siis liittyä kyseiseen postaukseen ilmoittautumalla, kaikki vaan ihmeessä messiin maratonille.

Nyt suunnitelmanani on hautautua peittojen alle ja katsoa kaikki Nälkäpeli-sarjan ilmestyneet elokuvat putkeen. Marraskuu koittaa pian ja viimeinen peli lähenee, nyt pitää siis nauttia odotuksesta kun vielä voi.

Lukemisen ja elokuvien katsomisen täyteistä kesää - yritän todella palata pian !

2 kommenttia:

  1. Minäkin muistan tuon oivalluksen, kun tajusi kuinka paljon kirjoja mahtuu vaakatasossa pinoihin... :D Tuli jotenkin tosi mukava fiilis tästä postauksesta, ihanaa kesää ja iloista kesälukumaratonia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mahtava ratkaisu tilapulmaan - muttei sitten kuitenkaan kovin käytännöllinen :D Hauska kuulla ja todella samoin myös sinne ! :)

      Poista