perjantai 1. tammikuuta 2016

2016

Blogger kertoo minulle postanneeni viimeeksi 2.11.2015. Tarkistettavissa kommenteissa odotti 4 julkaisematonta kommenttia. En lukenut joulukuussa yhtäkään kirjaa.

Loppuvuosi 2015 meni aika sumussa. Koulu painoi päälle vähän liikaakin ja muun elämän ohella koko kirjablogiyhteisö, Storytime is Over ja kirjat ylipäätänsä jäivät todella pahasti taka-alalle.

Pahoittelen hiljaisuuttani ja näiden sanojen myötä onkin hyvä kääntää uusi lehti.
Uudenvuoden lupauksena päätin, että vuonna 2016 teen asioita, joita oikeasti itse haluan. Panostan tähän bloggaamiseen ja sukellan tähän yhteisöön juuri niin syvälle kuin tahdon, vaikka kaverini eivät aina täysin sitä ymmärräkään ja pitävät outona, että miten minä tällaista jaksan. Tyhjensin joulukuussa koko Instagram -tilini, koska kuvani ärsyttivät minua. Nyt aloitin puhtaalta pohjalta 1.1.2016 ja kuvani tulevat olemaan kirjakuvia ja feediäni voi vihdoin kutsua Bookstagramiksi, silläkin uhalla että menetän kaikki seuraajani. Koska se on minun juttuni, niin minä haluan tehdä. 2016 tulee vihdoin olemaan minun vuoteni, sillä enää en aio yhtään vähätellä asioita, jotka minusta tekevät minut.

Tulevana vuonna 2016 otin Goodreadsin kautta tavoittekseni lukea 100 kirjaa. Se tuntuu paljolta saatuani kuluneena vuonna luettua 26/50, mutta toisaalta liityin Goodreadsiin vasta toukokuussa, ja syksyn saldo jäi todella pieneksi syystä ja toisesta. Olisin kuitenkin halunnut lukea paljon enemmän ja sen aika on nyt.

Tavoitteenani on myös kirjoittaa postaus joka ainoasta kirjasta ja elokuvasta jonka luen tai katson, Viimevuoden rästejä en enää viitsi alkaa kaivelemaan, ollutta ja mennyttä. Ehkä nekin tulee kerrattua ja sen myötä myös sitten postailtua.
Toivon lisäksi omaksuvani tavakseni nämä kuukauden koosteet yms, jotka muille tuntuvat olevan jo itsestäänselvyyksiä.

Samoin otan ainakin vauhtia siivittämään Helmet-lukuhaasteen vuosimallia 2016. Se löytyy välilehdeltä tästä. Listassa on 50 kirjaa, joten tavoitteena ei todellakaan ole saada kaikkiin kohtiin rasteja. Katsotaan fiiliksen mukaan, josko tärppäisi.

Tämän postauksen myötä ( ja julkaistujen lupausten, nyt ne on pakko pitää... ) myötä toivotan itseni takaisin bloggailemaan ja kaikille kanssaeläjille antoisaa lukuvuotta 2016 ja onnea omiin haasteisiin !

Ainiin... tein myös muutaman minulle itselleni massiivisen muutoksen ja hylkäsin pari rakasta nimimerkkiä. Kaikista sosiaalisista medioista pitäisi meikäläinen nyt löytyä nimellä @stovryer. Mätsää blogiin ;)

8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti oikeita päätöksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ainakin ne tuntuvat ihan todella hyvältä ! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tähän tarvittaisiin nyt sellainen haba-emoji :D kiitos, näistä tulee aina niin hyvälle tuulelle ! :)

   Poista
 3. Onnea blogivuoteen 2016 ja toivottavasti saat tavoitteet toteutettua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! :) lukuintoa ja menestystä myös sinulle.

   Poista
 4. Hyvää vuotta 2016 ja saat kaikki sympatiani puolellesi sillä aika samoilla linjoilla oma bloggaaminen meni viime vuonna! Mutta lukumakusi on aika sama kuin täällä, että ihanaa saada sinutkin taas mukaan peliin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, vastaamiseni vähän venyi... Monella muullakin tuntui hieman tahti hidastuneen, mistähän lie johtuu. Täällä kuitenkin ollaan taas ja hyvillä mielin :) Mahtavaa vuotta 2016 myös sinulle <3

   Poista