perjantai 13. toukokuuta 2016

STORYTIME IS OVER 1V SYNTTÄRIT !

Tänään 13.5 on koittanut tasan vuosi siitä päivästä, kun pistin pystyyn tämän blogiräpellykseni!
Kulunut vuosi on ollut erittäin vaihteleva. Heti ensimmäisinä viikkoina touko- ja kesäkuussa postaustahtini oli varsin kova ja muutenkin blogiin tuli kirjoiteltua millon mistäkin. Sitten saapui syksy, koulu jatkui ja niin sanotut vaikeudet alkoivat. Koulun ohella lukeminen vähän jäi ja muutenkin jaksamiseni blogin kanssa puuhasteluun oli vähän sitä sun tätä. Missään vaiheessa en kuitenkaan tätä unohtanut tai luovuttanut, kirjablogistani on kuitenkin tullut minulle todella rakas.

Olen kuluneen vuoden aikana saanut 27 rekisteröitynyttä lukijaa, mikä on minusta ihan uskomaton määrä siihen nähden paljonko "olen antanut teille aihetta seuraamiseen" jos niin nyt voi sanoa. Olen teistä kaikista todella kiitollinen!
Blogin rinnalle loin myös Twitterin (löytyy sivupalkista), jossa höpinöitäni seuraa 118 ihmistä. Huh.
Kiitos kaikille teille, joiden kanssa minulla on ollut ilo sukeltaa vielä syvemmälle kirjojen maailmaan, fanityttöillä ja vain vaihtaa silloin tällöin pari sanaa maailman menosta. Olette muodostuneet todella tärkeäksi osaksi elämääni.

Koska kaikki rakastavat tilastoja, jatketaan samalla linjalla.

Vuoden aikana kirjoitin 35 postausta. Se on todella vähän siihen nähden, mitä oikeasti olisin halunnut, mutta kuitenkin. Niistä 10 oli kirja-arvoita (ei edes kolmasosa, tälle on tehtävä jotain herranjestas sentään), 10 elokuva-arvoita (näköjään mennään siis aika tasoissa) ja loput 15 sitten kaikkea muuta, kuten haasteita ja koosteita yms höpinöitä.

Yhteensä sivun näyttökertoja juuri nyt on 6493 ja viisi luetuinta postausta järjestyksessä on;

1) Erittäin räjähtäneitä ajatuksia kirjoista ja kiusaamisesta
Tämä onkin itseasiassa viimeisin postaukseni, joka keräsi myös eniten kommentteja. Samoin Twitterissä postauslinkkiäni jaettiin ties minne. Painavat aiheet yleensä puhuttavat ja hyvä niin.

2) Uskollinen - Outolintu -trilogia #3
Epäilen että vasta ilmestyneen Allegiant -elokuvan seurauksena tämä on kiinnostanut.

3) Lukumaratonin loppu ja fiilikset -Maratonkooste
Samoin maratonpostaukset tuntuivat keräävän katselijoita.

4) KESÄLUKUMARATONIN KOOSTEPOSTAUS
Niin, nämä maratonit edelleen.

5)  Liekehtivä Pikari putosi tiskialtaaseen
Mielenkiintoinen otsikko. Ei lisättävää.


Julkaistuja kommentteja kertyi 98, niistä kyllä puolet luultavasti omiani. Näistäkin olen erittäin kiitollinen, ihanaa että jaksatte kommentoida ja keskustella.

Hakusanat, joilla blogiini on päädytty ovat pitkälti " Outolintu Uskollinen kirja " jne. Ei siis ainakaan vielä mitään hirveän erikoista, mutta odotellaan :D

Blogiini on päädytty monien teidän blogienne kautta, mutta myös ulkomailta, itseasiassa 1117 kertaa. Alla maakohtaisia (ja minusta erittäin ilahduttavia) lukuja;

Suomi
5148
Yhdysvallat
422
Irlanti
271
Ukraina
104
Venäjä
97
Ranska
95
Saksa
64
Portugali
33
Iso-Britannia
18
Meksiko
13

Suosituin selain on ollut Safari ja Käyttöjärjestelmä Windows.

Enempää en taida keksiä... Ehkä se on ihan hyväkin.
Haluan kiittää teitä kaikkia kuluneesta vuodesta ihan äärettömästi, se on merkinnyt minulle todella paljon! Toivottavasti jaksatte pysyä mukana myös tästä eteenpäinkin, alan vasta päästä vauhtiin ja toivon että Storytime is Over matkaa mukanani vielä monen monta vuotta tästä eteenpäinkin.

Olen muuten miettinyt, että onko kenelläkään teistä säännöllistä postauspäivää ? Aloin pohtimaan, että voisin päättää postaavani vaikka aina joka ikinen perjantai, oli arvoitavaa tai ei jotta säännöllisyys ja tahti pysyy yllä. Kyllä sitä aina jotain kerrottavaa keksii. En tiedä, pitää ehkä ottaa testiin. 

Synttäreiden kunniaksi ajattelin myös rakentaa pikkuhiljaa uutta ulkoasua. Minä nimittäin rakastan vaihtelua.

Nyt jatkan tästä heti vielä kahden haastepostauksen pariin, ehkä täältä pikkuhiljaa heräillään!


Kiitos,  Ella

11 kommenttia:

 1. Ihanaa blogisynttäriä! <3 Toivottavasti selviän itsekin tästä ensimmäisestä vuodesta, joka on ollut hieman haastava. :D Siun postauksia on aina kiva lukea, joten toivottavasti jaksat täällä vielä pitkään höpistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tsemppiä sinullekin, ilmeisesti tämä ensimmäinen vuosi todella on vaikea. Tällä hetkellä ei ole pienintäkään ajatusta täältä mihinkään kadota :)

   Poista
 2. Onnea onnea, monia vuosia vielä!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut yksivuotiaalle ja hyviä blogivuosia myös tulevaisuudessa! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä täälläkin! Bloggausinto tulee ja menee, mutta vaikka hetkeksi katoaisi niin palaa vielä. (Näin ainakin oman kokemuksen mukaan.) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos uudelleen! Näin se on kyllä ollut ja varmasti jatkuu tulevaisuudessakin :D

   Poista
 5. Apua, miten oon ihan missannu tän kokonaan! Mut paljon onnea ensimmäisestä vuodesta! :) Blogiasi on oikein kiva seurata ja kiva jos intoa vielä riittää :)

  VastaaPoista